Elin Fransson, informatör

Hur kom du i kontakt med UP?
Jag som är medlem hos Unga Aktiespararna får regelbundet mail angående kommande projekt och jobbansökningar. I mars i år damp det ner ett mail där Ung Privatekonomi sökte informatörer inför nästa läsårsperiod. Av någon anledning, trots att jag vid den tidpunkten inte var på jakt efter ett nytt arbete, kunde jag inte släppa tanken på denna enormt lockande tjänsten. Jag valde att på vinst och förlust skicka in en ansökan och resten är historia.

Vad intresserar dig mest när det kommer till privatekonomi?
Att finna smarta och långsiktiga lösningar för att som pensionär kunna leva drömlivet. Jag skulle säga att jag är typen av aktiesparare som köper och glömmer. Förhoppningsvis kommer det leda till att jag skrattar högt när ränta-på-ränta-effekten kickar in ordentligt.

Vilken är din konstigaste talang?
Jag är extremt bra på att hålla många bollar i luften. Vill dock förtydliga att det inte rör sig om fysiska bollar utan mentala. Det kanske inte låter som en speciellt knasig talang, men jag kan slå vad om att ni skulle tycka jag var smått knasig om ni fått kika in i min hjärna emellanåt.

Vad gör dig glad?
Att få vara bland nära och kära!