Olle Ljung

Hur kom du i kontakt med UP?
Jag har sedan några år tillbaka varit intresserad av sparande och varit väldigt fascinerad av vad man faktiskt kan göra med sina pengar. När min bror för första gången förklarade ränta på ränta-effekten för mig fick jag upp ögonen för investeringar och placeringar och har sedan dess velat lära mig mer och mer. Jag har följt projektet Ung Privatekonomi aktivt i två års tid då min bror arbetat som informatör.

Vad intresserar dig mest när det kommer till privatekonomi?
Som sagt, det som fascinerar mig mest måste vara ränta på ränta-effekten. Jag tycker att det är en trygghet att spara och jag älskar att uppnå mål. Jag har därför satt upp delmål och gjort upp en plan för hur jag ska kunna uppfylla allt jag drömmer om i framtiden.

Vilken är din konstigaste talang?
Min konstigaste talang måste antingen vara att jag kan cykla enhjuling eller att jag kan trolla.

Vad gör dig glad?
Jag älskar att umgås med goda vänner och att upptäcka nya saker. Jag är som lyckligast när jag har så många bollar i luften att jag knappt kan kontrollera dem. Det ska helst vara extremt och galet. Älskar att resa, solsemester som skidsemester, det ska jag göra mycket i mitt liv. Jag tycker också om att hjälpa folk i deras framgångar och njuter av att se folk jag tycker om lyckas.