Johannes Jeppsson

Hur kom du i kontakt med UP?
Jag satt med i Ungaktiesparares styrelse och valde att gå på deras årskongress. Väl på deras årskongress så mötte jag många personer från Ungprivatekonomi, något jag märkte snabbt var hur duktiga de var retoriskt. Jag var väldigt intresserad av att utveckla mig retoriskt för jag känner att det är något man inte kan bli fullärd med. Jag bestämde mig efter årskongressen för att ta i kontakt med Ungprivatekonomi och se om det fanns några jobb möjligheter.

Vad intresserar dig mest när det kommer till privatekonomi?
När det kommer till privatekonomi så intresserar jag mig för sparande. Oftast associeras sparar biten i ungprivatekonomis föreläsning om just mål och drömmar så som tillexempel en resa till Spanien, ett körkort eller liknande. För mig har sparandet alltid varit något mer än just att ha råd med en resa till Spanien eller att kunna köpa en bostad i framtiden. För mig har sparandet och främst aktier fått mig att inse att det är just precis det jag vill hålla på med i livet och jobba med ännu mer.

Vad gör dig glad?
Det som gör mig glad är när jag lever 100% i nuet men samtidigt gör något förberedande för att lyckas senare i livet. För mig finns det inte en bättre dag då jag har lyckats arbeta med det jag ska och samtidigt fått tid att spendera med vänner och familj.