FAQ

Frågor & Svar

Det enda du behöver göra är att bli medlem i vårt lärarnät. Då får du tillgång till de veckovisa utskicken av vårt populära nutidskryss. Anmäl dig här!

För gymnasielärare som bokar en föreläsning så är boken kostnadsfri för eleverna som deltar. För dig som inte är lärare, är du välkommen att köpa boken för endast 59 kronor här!

Som medlem i lärarnätet får du tillgång till verktyg som gör det roligare att undervisa. Veckans Ekonomi är ett populärt och allmänbildande quiz med frågor om veckans nyheter inom ekonomi, näringsliv och politik. Kontakta Robert Andersson för att anmäla dig till lärarnätet.

Oftast har vi inget minsta elevantal, dock är en klass på minst 20 elever att föredra. Då varje föreläsning kostar resurser i form av pengar och tid för Ung Privatekonomi så eftersträvar vi att så många elever som möjligt ska få lära sig om privatekonomi och närvara vid våra föreläsningar. Om intresset generellt är alltför lågt på din ort eller skola kan vi behöva tacka nej till ett besök då kostnaden blir för stor.

Hur många som helst beroende av hur informatörens schema ser ut. Ett tips är att slå ihop så många klasser som möjligt vid en och samma föreläsning, det underlättar också för informatören.

Vår grundföreläsning är skapad för att medverka på en gång. Men boka gärna en annan klass!

Alla gymnasieskolor. Om det är alltför svalt intresse på din ort eller skola kan vi behöva tacka nej till ett besök då kostnaden blir för stor.

För att visa sitt intresse för en föreläsning, fyll i formuläret här. Vi skickar ett svar från oss inom ett par dagar.

För gymnasielärare är allt som vi erbjuder kostnadsfritt.