Gör privatekonomi till ditt intresse

Gör privatekonomi till ditt intresse

Ditt intresse är förknippat med både kunskap och att ha kul.

Vad gör du på fritiden? Kanske tycker du om att spela FIFA eller att baka. Förmodligen så har du stor kunskap om just ditt intresse. Kanske är det därför du vinner alla FIFA-matcher och bakar goda kakor.
Det som vi är bra på blir också roligt för oss. Vill du ha en framtid med ekonomisk trygghet så tror jag att du har allt att vinna på att göra privatekonomin till ditt intresse.
Bli framgångsrik i ditt sparande genom att använda dig av din kunskap. Det spelar ingen roll om du är en börshaj, en nybörjare eller en erfaren fondhandlare.

När du tycker att privatekonomi är roligt så kommer du bli en bättre sparare.

Kunskap ger självförtroende. Självförtroende föder framgång. Framgång i det du företar dig föder motivation. På så vis kan du skapa ett intresse. Olyckligtvis kommer kunskap sällan serverat på ett silverfat, dock är det precis vad jag kommer erbjuda dig nu. Kan du ge plats för ett mejl om dagen i en månad av ditt liv om privatekonomi? Det kan bli ditt livs bästa investering.

Günther Mårder som i början av sin karriär arbetade med Ung Privatekonomi, och idag arbetar som sparekonom på Nordnet Bank har tagit fram en kurs via Daily Bits som på en månad genom 30 mejl gör dig till ett sparproffs.

Här har du nyckeln till hur du gör privatekonomin till ditt intresse på 30 dagar. Klicka här för att ta del av mejlen.

Låter det för bra för att vara sant!? Vi får väl se om en månad.