Då var det dags igen! “Mid-season”-rean är här och vi som älskar att shoppa OCH spara pengar skriker ”hallelujah-moment” eftersom det är det perfekta tillfället att fynda. Vi har i tidigare inlägg pratat om hur bra det är att shoppa på rea, att man ska tänka på vad man spenderar sina pengar på och självklart undvika att spontanshoppa. Vilket kan vara riktigt svårt, speciellt för en person som älskar att shoppa. Som jag. Det jag tänkte tipsa er om i det här inlägget är något som jag använder mig av för undvika spontanköpen på rean och fokusera på de saker som jag verkligen behöver.

Jag vet inte hur många gånger som jag har stått framför garderoben på morgonen och inte vetat vad jag ska ha på mig så det första jag gjorde i höst var att rensa garderoben. Sälja eller ge bort kläderna som jag inte har använt och känner att jag inte  kommer använda. Sedan funderade jag över vad jag verkligen behöver och skrev upp allt i en anteckning på min mobil. Nu när rean är igång så utgår jag från mina anteckningar och försöker hitta kläderna som jag verkligen behöver. På det här sättet har jag verkligen undvikit spontanköpen som ändå alltid hamnar längst in i garderoben och som jag kommer ångra att jag köpt.